Vali Demirtaş, şehit Konuk'un mevlidine katıldı

Güncelleme Tarihi:

Vali Demirtaş, şehit Konukun mevlidine katıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2017 15:08

Vali Demirtaş, şehit Konuk'un mevlidine katıldı

Haberin Devamı

 Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Hakkari'de terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan ve memleketi Pozantı'da toprağa verilen Özel Harekat Polisi Erhan Konuk için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.
Mevlide Vali Demirtaş'ın yanı sıra Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Yalçın, Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, kamu kurum kuruluşlarının temsilcileri, şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşların katıldı. Mevlitte Şehit Özel Harekat Polisi Erhan Konuk ve vatan için canlarını veren tüm şehitlerin ruhlarına Kur'an-ı Kerim'den sureler okunarak, dualar edildi. 
Aziz şehitlerin, milletin gönlünde daima yaşayacaklarını, milletçe şükran ve minnetle yad edecekleri aziz şehitlerin ailelerinin de devletin emanetleri olduğunu kaydeden Vali Mahmut Demirtaş, Şehit Özel Harekat Polisi Erhan Konuk'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına bir kez daha başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.

ADANA
FOTOĞRAFLI 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!