Vali Büyük’ten Kamu Kurumlarına Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Büyük’ten Kamu Kurumlarına Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2015 14:05

ADANA VALİSİ MUSTAFA BÜYÜK, KAMU KURUM VE KURULUŞLARINA YÖNELİK ZİYARET VE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Adana Valisi Mustafa Büyük, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Vali Büyük, periyodik hale getirdiği kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaretleri kapsamında, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları İşletmeleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu.
İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nü ziyaretinde İl Müdür Vekili Hüseyin Çil’den, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Büyük, daha sonra ziyaret ettiği Devlet Hava Meydanları İşletmeleri’nde Vali Yardımcısı ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Tolga Polat ile Havalimanı Başmüdürü Ahmet Bülbül’den brifing aldı.
Vali Büyük’ün ziyaret turları Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile sürdü.
Ziyaretlerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’tan, kurumlarca yürütülen işlemler ve yatırımlar ile talep ve beklentiler hakkında bilgiler alan Vali Mustafa Büyük, kamu kurum ve kuruluşlarınca gerçekleştirilen hizmetlerdeki kalitenin, toplumun yaşam kalitesi ile doğru orantılı olduğuna dikkat çekti.
Vali Büyük, ziyaretleri sırasında kamu kurum ve kuruluşlarınca gerçekleştirilen tüm çalışmaların en iyi şekilde yerine getirilmesinin önemine de vurgu yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!