Tufanbeyli'den Afrin'deki Mehmetciğe Destek

Güncelleme Tarihi:

Tufanbeyliden Afrindeki Mehmetciğe Destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2018 13:41

Tufanbeyli'den Afrin'deki Mehmetciğe Destek

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA'nın Tufanbeyli İlçe Belediye Başkanı Remzi Ergü, İlçe Kaymakamı Ferhat Atar, AK Parti ve MHP ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ile tüm mahalle muhtarlarından oluşan heyet, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'de devam ettirdiği Zeytin Dalı Harekatı'ndaki kahraman askerlerimize destek olmak için Suriye sınırına giderek kurban kesip dua etti.

'Tufanbeyli'den Afrin'deki Yiğitlerimize Selam Olsun' yazılı pankartla yola çıkan grup Hassa'ya Suriye sınırına geldi. Sınırdaki karakola da giderek buradaki askerlere de selam veren grup,  Afrin'deki kahraman askerler için kurban kesti. Tekbirlerle kesilen kurbanın duasını da Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü yaptı.  Ergü, "Kahraman ordumuza manevi destek ve dualarda bulunmak üzere geldik. Torosların zirvesinden Tufanbeyli'den Afrin'deki kahraman askerlerimize selam getirdik" dedi.   

Tufanbeyli İlçe Kaymakamı, Tufanbeyli Belediye Başkanı, belediye meclis üyeleri, AK Parti ve MHP ilçe başkanları ve mahalle muhtarlarından oluşan grup, kestikleri kurbanın etini kavurma yaparak Afrin'deki askerlere gönderdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!