Seyhan Belediyesi çocuk dostu

Güncelleme Tarihi:

Seyhan Belediyesi çocuk dostu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2017 10:48

Seyhan Belediyesi çocuk dostu

Haberin Devamı

Adana'da Hayata Destek Derneği'nden Taylan Cengiz ve Emre Dönmez Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret edip, tarımda çocuk işçiliğinin önlenmesine verdiği desteğe teşekkür etti.
Hayata Destek Derneği'nden Taylan Cengiz yaptığı açıklamada çocuk dostu belediyecilik konusunda Seyhan Belediyesinin önemli işler yaptığını söyledi. Cengiz, "Özellikle geçici tarım işçileri konusunda UNICEF çocuk işçiliğinin engellenmesi konusunda mücadele ediyor. Hayata Destek Derneği ile birlikte Seyhan Belediyesi'nin yürüttüğü bu projeden dolayı özellikle övgüleri ve tebrikleri iletiyorum. Özellikle çocuk dostu belediyecilik konusunda Seyhan Belediyesi'nin büyük adım attığını düşünüyoruz. Bundan sonra da yapacağımız faaliyetlerle güçlü bir desteğe ihtiyaç duyduğumuzu belirtmek isterim"dedi.
Adana'nın çok göç alan ve yıllarca düzensiz büyüyen bir il olduğunu vurgulayan Başkan Zeydan Karalar, burada göçle birlikte en çok mağdur olanların çocuklar olduğuna dikkat çekti. Çocuk işçiliğinin önlenmesi için gereken bütün çabayı göstermekten yana olduklarını belirten Başkan Karalar, çocuk dostu belediye olarak anılmanın kendilerini onurlandırdığını söyledi.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!