Uludağ: Yıl sonuna kadar asfalt hamlemiz sürecek

Güncelleme Tarihi:

Uludağ: Yıl sonuna kadar asfalt hamlemiz sürecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2018 12:34

Uludağ: Yıl sonuna kadar asfalt hamlemiz sürecek

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA Sarıçam Belediyesi tarafından başlatılan asfalt çalışmaları, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı yol yapım ekiplerinin yoğun bir tempoda çalışmasıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  2018 yılında altyapıları tamamlanan birçok mahallede asfalt çalışmalarına daha çok ağırlık verdiklerini ifade etti. Uludağ, “Asfalt hamlemiz söz verdiğimiz gibi hızlı bir şekilde sürüyor. Bu yıl sonuna kadar Sarıçam’da asfalt sorunu kalmayacak" dedi.
Belediye Başkanı Bilal Uludağ, sıcak asfalt çalışmalarının Gültepe mahallesinde devam ettiğine dikkat çekerek, ”Söz verdiğimiz gibi Sarıçam’a yakışır yollar yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana yol çalışmalarına ağırlık verdik.  Şu anda altyapıları tamamlanan birçok mahallede son derece modern, şeritli asfalt yollar yaptık. Bu güne kadar asfalt yapımı için toplamda 65 milyon lira harcama yapıldı” diye konuştu.
Gültepe mahallesine gidip çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bilal Uludağ, mahalle sakinlerinin de büyük ilgisiyle karşılaştı. Başkan Uludağ’a yaptığı hizmetler ve asfalt çalışması nedeniyle Mahalle Muhtarı Canan Kurt, tarafından kurban kesildi. Gezi sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Uludağ, onlara çalışmalar hakkında bilgiler verirken, çocuklara da oyuncak dağıttı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!