Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, çalışanlarıyla bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, çalışanlarıyla bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2018 11:21

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, çalışanlarıyla bayramlaştı

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA'da merkez Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kurban Bayramı öncesi belediye bünyesinde çalışanları birimlerinde ziyaret ederek bayramlaştı.
Bayram tatili öncesi Sarıçam Belediye binası ve şantiyesinde bulunan birimleri dolaşarak çalışanlarla bayramlaşan Başkan Bilal Uludağ, bayram paketi hediye etti. Bilal Uludağ, ilk olarak Şantiye binasındaki Fen İşleri ve Temizlik işçileriyle bayramlaştı. Başkan Uludağ, daha sonra belediye binasındaki birimleri dolaştı. Çalışanlarıyla tek tek tokalaşan ve onların bayramlarını kutlayan Bilal Uludağ, "Sizlerle birlikte Sarıçamlıların daha rahat bir ortamda yaşayabilmeleri ve bayramlarını mutlu geçirebilmeleri için çaba harcıyoruz. Sizlerin bu manada üzerinize düşeni yaptığınızdan eminim. Bayram süresincede belediyede bazı hizmetlerimiz sürecek. İnşallah Mübarek Kurban Bayramınızı huzur dolu bir ortamda aileniz ve yakınlarınızla geçireceksiniz. Hepinize hayırlı bayramlar olsun ve Allah tekrarını nasip etsin”diye konuştu.
KURBANLIK DENETİMİ
Öte yandan Sarıçam Belediyesi ve İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri kurbanlık satış yerlerinde denetimlerini aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. Yetkililer ilçede bulunan kurbanlık satış yerlerini dolaşarak, özellikle hayvanların sağlık kontrolü üzerinde duruyorlar. Küpesiz ve sağlık kontrolü bulunmayan hayvan satışlarına ise izin verilmiyor. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerinde belirlenen yerler dışında satış ve kesim işlemlerinin yapılmasına izin verilmediğini ifade etti.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!