Pozantı’da 'Telafide Bende Varım' projesi başladı

Güncelleme Tarihi:

Pozantı’da Telafide Bende Varım projesi başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2021 14:34

Pozantı’da 'Telafide Bende Varım' projesi başladı

Haberin Devamı

Malik GÖDELİNER/POZANTI (Adana), (DHA)- ADANA’nın Pozantı İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Telafide Bende Varım’ projesi kapsamında sportif, sanatsal, kültürel ve akademik olarak çeşitli kurslar yapılıyor.

Gönüllülük esasına dayalı 5 Temmuz’da başlayan Telafide Ben De Varım programı 31 Ağustos’a kadar yürütülecek. Program kapsamında Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce okullarda öğrencilere, öğretmenlere ve velilere fiziksel, sosyal-duygusal, akademik gelişim ve özel eğitim alanı olmak üzere dört ana tema ekseninde 307 etkinlik planlandı.
BALIK TUTMAYI ÖĞRENDİLER
Planlanan 307 etkinliğin içerisinde sosyal ve sportif faaliyetler kapsamında öğrenciler, bazı öğretmenleri tarafından Aşçıbekirli ve Kamışlı Mahallesi içerisinden geçen Körkün Çayı'nda olta atıp balık tutmayı öğrendiler. 
Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, uygulanan programının gönüllülük esasına göre yapıldığını belirterek, "2020-2021 eğitim öğretim yılımız 2 Temmuz itibariyle sona erdi. 5 Temmuz itibariyle de 'Telafide Bende Varım' eğitimleri yapılmaya başlandı. İlçemizde 307 etkinlik tanımlanarak öğrenci ve velilerimizin hizmetine sunuldu. Etkinliklerimize öğrencilerimizin katılımları isteğe bağlıdır. Sosyal ve sportif faaliyetlerimiz var. Ağustos ayının sonuna kadar bu etkinliklerimiz devam edecek. İnşallah çocuklarımızı bir nebze olsa salgında yaşadıkları sıkıntılardan kurtarmak, onları yaz günlerinde sosyalleşmeleri açısından ön plana çıkarabilmek ve rahatlatabilmek adına biz de bu etkinlikleri okullarımızda yapıyoruz. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!