Optimum’da Mevsim Sonu İndirimleri Başladı

Güncelleme Tarihi:

Optimum’da Mevsim Sonu İndirimleri Başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2015 11:02

ADANA OPTİMUM, ZİYARETÇİLERİNİ MEVSİM SONU KAMPANYALARI İLE BULUŞTURUYOR.

Adana Optimum, ziyaretçilerini mevsim sonu kampanyaları ile buluşturuyor.
Ziyaretçilerine yılın 365 günü farkı kampanyalar ve fırsatlar sunan Adana Optimum’da, bu kez adL, LeviStrauss & Co, Sevil, Tiffany, Panço, Kığılı, Kemal Tanca markaları, alışverişe gelenleri çok özel fiyatlarla karşılıyor.
Bayan giyiminin öncü markalarından adL, Optimum’daki mağazasında seçili ürünlerde net yüzde 70’e varan indirimler uyguluyor. Batik ise ilk ürüne yüzde 70, ikinci ürüne yüzde 50 indirimle kaliteyi uygun fiyatla sunuyor. Tiffany,seçili ürünlerde 2 alana 1 bedava kapmayası uygularken, Kığılı ise net yüzde 70 artı yüzde 20 indirim yapıyor. D’S Damat ise yüzde 50 indirim ile takım elbise, ceket ve pantolonlarda ikinci ürünü hediye ediyor.
Optimum’un mevsim sonu kampanyasına katılan erkek ve kadın ayakkabısının öncü firması Kemal Tanca’da yüzde 50 artı yüzde 20 indirim uygulanıyor. Tergan net yüzde 70, Greyder ise yüzde 25’i bulan indirimler sunuyor. Deichmann, indirimli alışverişe çifte kazanç sağlayarak indirimli iki ürün alana 3’üncüsünü bedava veya indirimli iki ürün alana ikincisini yarı fiyatına veriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!