Vergi Dairesi - AKAMDER iş birliği

Güncelleme Tarihi:

Vergi Dairesi - AKAMDER iş birliği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2020 16:35

Vergi Dairesi - AKAMDER iş birliği

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Vergi Dairesi Başkanlığı görevine atanan Ümit Güner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İş birliği vurgusu yapılan ziyarette, kamu müteahhitlerinin sorunları ve çözümleri ele alındı.
AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu’nun Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner’e yaptığı hayırlı olsun ziyaretine, AKAMDER Yönetim Kurulu Üyeleri Onur Işıklı ile Özcan Güngör de eşlik etti.
Başkan Ümit Güner ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kurum olarak iş ortağı olarak gördükleri mükelleflerin başında müteahhitlerin geldiğini bildirdi. Güner, “Bu nedenle elbette sürekli iş birliğimiz sürecektir. Bu konuda vergi dairemiz olarak her türlü iş birliğine ve yardıma hazırız. Geçirdiğimiz zor süreçte pandemiden en az zararla etkilenmeyi umuyoruz. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ise başkanlık görevine Ümit Güner’in atanması nedeniyle ümitli olduklarını kaydetti. Karslıoğlu, “Kendisinin konulara hakim olması, donanımlı ve bilgi, birikiminin çok olumlu yansımaları olacağını umuyoruz. Bu vesile ile ilgili bakanımıza da teşekkür ediyoruz. Koronavirüs sürecinde sağladıkları kolaylıklar ve imkanlar rahatlamamızı sağladı. İnşallah süreci en az zararlarla atlatmayı sağlarız. Vergi Daire Başkanımız Ümit Güner’den de biz müteahhitler için elzem olan; ‘iz’ olarak düşen vergilerin bağlı bulundukları vergi dairelerinden sorgularının sona erdirilmesini ve 5 bin TL’ye kadar olan muafiyet limitinin 10 bin TL’ye çıkarılması hususunda desteklerini bekliyoruz, nihayetinde bürokratik işlere takılmamıza engel olunacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!