Vali Süleyman Elban, İl Pandemi Kurulu ile bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Vali Süleyman Elban, İl Pandemi Kurulu ile bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2020 12:11

Vali Süleyman Elban, İl Pandemi Kurulu ile bir araya geldi

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA Valisi Süleyman Elban İl Pandemi Kurulu ile bir araya gelerek 'normalleşme süreci' kapsamında koronavirüs salgınından korunmak amacıyla il genelinde alınan önlemleri, son günlerde pozitif vaka sayısında görülen artışı ve alınması gereken yeni tedbirleri değerlendirdi.
Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan ile İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer ile ilgili yetkililer toplantıda Vali Elban’a pandemi sürecinde şimdiye kadar il genelinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Vali Elban, tüm dünyayı etkisi altına alan virüs salgını için devletin ilk günden itibaren yoğun bir mücadele verildiğini belirterek, "Adana’da gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda elde edilen tüm kazanımların korunması ve ilimiz genelindeki son durumun daha da iyiye gitmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bizler bu yönde çalışırken vatandaşlarımızdan isteğimiz tedbirli olmaları ve 3 altın kural olarak belirlenen fiziki mesafeyi koruma, maske kullanma ve el hijyenine önem göstererek kendilerini salgından azami ölçüde korumaya çalışmalarıdır. Biz de alacağımız önlemler ve yapacağımız çalışmalarla, ilimizdeki pozitif vaka sayısının düşmesini hatta yeni vakaların görülmemesini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 
Vali Süleyman Elban, salgının bir an önce bitmesi ve hayatın normale dönmesi için herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesinin önemli olduğunu dile getirdi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!