TKKD Akdeniz Bölge Başkanı Türktekin: Şiddetin olmadığı bayramları umut ediyoruz

Güncelleme Tarihi:

TKKD Akdeniz Bölge Başkanı Türktekin: Şiddetin olmadığı bayramları umut ediyoruz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2021 12:38

TKKD Akdeniz Bölge Başkanı Türktekin: Şiddetin olmadığı bayramları umut ediyoruz

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)- TÜRK Kadınlar Konseyi Derneği (TKKD) Akdeniz Bölge Başkanı Av. Meryem Türktekin, bayramların insanlığın önemini idrak edilen günler olduğunu vurgulayarak “Gelin bu bayram kadına yönelik şiddetin yanlışlığını her birimiz artık idrak edelim ve bu sorunu çözecek ciddi çözümler üretelim" dedi.
Kurban Bayramı öncesi kutlama mesajı yayınlayan TKKD Akdeniz Bölge Başkanı Av. Meryem Türktekin, bayramların yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma zamanı olduğunu belirterek küslerin barıştığı, kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı bu günlerin çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir insanların sevdikleriyle bir araya gelemediğini kaydeden Türktekin, bu bayrama tedbirlerin hafifletilmesiyle girmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Mesajında kadına yönelik şiddetle mücadeleye de değinen Türktekin, şu ifadeleri kullandı:
“Gelin bu bayram kadına yönelik şiddetin yanlışlığını her birimiz artık idrak edelim ve bu sorunu çözecek ciddi çözümler üretelim. Şiddetsiz bir dünya özlemiyle, şu an salgının sona ereceği yönündeki umudumuz gibi kadına yönelik şiddetin de sona ereceği umudu taşıdığımız bayramlar görebilmeyi dileyerek tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!