Soner Çetin koltuğunu madalyalı başkanlara bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Soner Çetin koltuğunu madalyalı başkanlara bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2021 17:10

Soner Çetin koltuğunu madalyalı başkanlara bıraktı

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Belediye Başkanı Soner Çetin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu özel çocuklar Mehmet Çağlar Pekar (12) ve Selinnaz Özcan’a (12) bıraktı. Basketbol ve yüzmede madalyaları bulunan özel çocuklar koltuğa oturur oturmaz yeni spor sahaları yapılmasını ve kurslar açılmasını istedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çukurova Belediye Başkanlığı koltuğuna başkan olarak Mehmet Çağlar Pekar ve Başkan Yardımcısı olarak da Selinnaz Özcan oturdu. Soner Çetin’in koltuğunu devrettiği özel çocuklar yeni spor alanları ile basketbol ve yüzme kursları açılmasını ilk talimat olarak verdi. Başkan Soner Çetin ile tanışmaktan mutlu olduklarını belirten özel çocuklar sempatik tavırları ile gönülleri fethetti. Ziyarette çocuklar ayrıca Başkan Soner Çetin’e kendi yaptıkları resimleri hediye etti.
Başkan Soner Çetin, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz. Ne büyük bir lidere sahibiz ki çocuklarımıza böylesi önemli bir günü bayram olarak armağan etmiş. Ne kadar övünsek azdır” dedi.
Özel çocukların anneleri Nur Pekar ve Dilek Özcan da kendilerini kabul ettiği için Başkan Soner Çetin’e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!