İnşa ettikleri voleybol sahasında ilk maçı mahalleliyle oynadılar

Güncelleme Tarihi:

İnşa ettikleri voleybol sahasında ilk maçı mahalleliyle oynadılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2020 13:55

İnşa ettikleri voleybol sahasında ilk maçı mahalleliyle oynadılar

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi Derman ekipleri, Karataş’ın Kızıltahta Mahallesi’nde vatandaşların istediği üzerine voleybol sahası inşa etti. Ekipler, sahadaki ilk maçı mahalleliyle yaptı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda “Dert varsa, Derman kapında” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Derman ekipleri, Kızıltahta Mahallesi’nde vatandaşların sorunlarını dinledi. Mahalle Muhtarı Ayhan Ağırtmış ve vatandaşlarla fikir alışverişi yapan Derman ekipleri, spor yapmak isteyen mahallelilerin voleybol sahası isteğiyle karşılaştı. Ekipler, Başkan Zeydan Karalar’ın, “Tüm şikayetleri olabildiğince hızlı çözmeye çalışın” talimatı doğrultusunda mahallede gösterilen arazide düzeltme ve voleybol sahası çalışması gerçekleştirdi. İş makineleriyle alanı düzelten Derman ekipleri daha sonra beraberlerinde götürdükleri file direklerini de dikerek alanı bir voleybol sahasına çevirdi. Aralarında Mahalle Muhtarı Ayhan Ağırtmış’ın da bulunduğu mahalleli ilk maçı Derman ekibiyle yaptı.
Voleybol sahasının yapılmasından mutluluk duyduğunu belirten Mahalle Muhtarı Ayhan Ağırtmış, “Derman ekipleri geçtiğimiz günlerde mahallemizdeki giderlerle ilgili sorunu çözmek için gelmişti. Spor yapmak için bir sahamızın olmadığını söyledik. Bir hafta içerisinde yeniden gelen Derman ekipleri sahamızı yaparak bizim isteğimizi karşıladılar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a ve sorunlarımızı dinleyip çözüme kavuşturan Derman ekibine çok teşekkür ederiz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!