Hakem İlyas Ayan’ın adının verildiği parkı Başkan Çetin açtı

Güncelleme Tarihi:

Hakem İlyas Ayan’ın adının verildiği parkı Başkan Çetin açtı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2021 15:46

Hakem İlyas Ayan’ın adının verildiği parkı Başkan Çetin açtı

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)- ADANA’da, geçen yıl hayatını kaybeden eski hakem İlyas Ayan’ın adının verildiği park, pandemi kuralları çerçevesinde yapılan törenle hizmete açıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “İlyas Ayan, Adana ve Türkiye’yi futbolda başarıyla temsil etmiş bir isim. Merhum Ayan’a karşı görevimi biraz olsun yaptığımı düşünüyorum” dedi.
Geçen yılın Nisan ayında hayatını kaybeden eski milli hakem İlyas Ayan’ın adının verildiği ve içerisinde Hakemevi’nin de bulunduğu park, Toros Mahallesi’nde Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Emniyet Müdürü Ayhan İlkar, Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Adana Şube Başkanı Tülay Tapcı ve Merkez Hakem Kurulu yöneticilerinin katılımıyla hizmete açıldı.
‘GÖREVİMİ BİRAZ OLSUN YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYOTUM’
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, merhum İlyas Ayan ile son dönemlerde tanıştığını hatırlatarak, aralarında çok sıkı bir bağ oluştuğunu ve sürekli bir araya geldiklerini söyledi. Başkan Çetin, İlyas Ayan’ın, Adana ve Türkiye’yi futbolda başarıyla temsil etmiş bir isim olduğunu belirterek, “Bugün çok mutlu ve huzurluyum, görevimi biraz olsun yaptığımı düşünüyorum. Çukurova ilçesinde bazı spor tesislerine ihtiyaç var. Bunu Gençlik Spor İl Müdürü Çintimar’a söylediğimde, hemen kabul etti. Çukurova iki stadyum, tenis akademisi ve spor salonu yapılacak. Kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından kurdeleyi kesen protokol üyeleri, İlyas Ayan Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi. Törenin ardından parkın açılışına destek veren Başkan Çetin’e plaket verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!