Çukurova’da sosyal denge sevinci

Güncelleme Tarihi:

Çukurova’da sosyal denge sevinci
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2022 12:42

Çukurova’da sosyal denge sevinci

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Belediyesi'nde görev yapan memurlara verilen sosyal denge tazminatı yüzde yüz oranında artış sağlanarak 2 bin 500 liraya çıkarıldı.
Belediyede görev yapan memurlara verilen sosyal denge tazminatına yüzde yüz oranında artış yapıldı. Böylece, sosyal denge tazminatı 2 bin 500 liraya çıkarıldı.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret ederek, artıştan dolayı teşekkür eden Tüm Yerel Sen Adana Şube Başkanı Seniha Soyulgan, "Bu iyileştirmeden dolayı teşekkür ediyoruz. Başkanımız bizi hiç üzmüyor. Her zaman memurların, çalışanların yanında yer alıyor. İmkanlar ölçüsünde en iyi koşulları sağlıyor” dedi.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de her zaman emeğin ve emekçinin yanında yer aldıklarını söyledi. Bu tavırlarının devam edeceğini kaydeden Başkan Soner Çetin, "Çalışanlarımız ne kadar mutlu olursa işlerinde de o kadar verimli olur. Biz tüm imkanlarımızı seferber ederek çalışanlarımızın durumunu iyileştirmeye çalışıyoruz. Sosyal denge tazminatındaki artışı da bu anlayışla yaptık. Çalışanlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!