Bilim, öğrencilerin ayağına gidecek

Güncelleme Tarihi:

Bilim, öğrencilerin ayağına gidecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2020 15:20

Bilim, öğrencilerin ayağına gidecek

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi ile Güney Rotary Kulübü, 400 mahallede, bin 458 okulu kapsayacak Bilim Otobüsü Projesi için protokol imzaladı
Büyükşehir Belediyesi, Adana Güney Rotary Kulübü ile Bilim Otobüsü Projesinin protokolünü imzaladı. Gençlerin bilgiye daha sağlıklı ve hızlı ulaşımı için hayata geçirilmesi planlanan projenin imza töreni, Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Güney Rotary Kulübü Dönem Başkanı Dr. Fatma Akdoğan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ebru Songül Yalçın ve Bayram Aycan Aktürk, Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri ve Basın Daire Başkanı İsmail Güneş’in katılımıyla gerçekleşti. İmza töreninde bilim otobüsünün teknik altyapısını hazırlayacak TRS Turkish Robotics Genel Müdürü Hakan Akdeniz de hazır bulundu.
İmza töreninde konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, eğitimin doğru değerlendirilmesi halinde bir ülkeyi uygar, müreffeh, gelişmiş bir hale getirebileceğini, aksi halde ise gelişmemiş, geri kalmış bir ülke ortaya çıkabileceğini söyler. Biz de eğitimle ilgili bir projeye destek vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Başkan Zeydan Karalar’ı tebrik eden Güney Rotary kulübü yetkilileri ise 400 mahallede bin 458 okulda hayata geçirilecek projenin eylül ayında başlayacağını belirterek Başkan Karalar'a destekleri için teşekkür etti.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!