Başkan Kocaispir her hafta farklı bir mahallede

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kocaispir her hafta farklı bir mahallede
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2020 11:19

Başkan Kocaispir her hafta farklı bir mahallede

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yunusoğlu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi, yol çalışmalarını denetledi.
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in gelenek haline getirdiği haftalık buluşmaları devam ediyor. Her hafta farklı bir camide gerçekleşen Cuma buluşmaları ile mahalle sakinlerinin görüş ve önerileri alınıyor, ziyaretler hafta sonu boyunca da devam ediyor. Vatandaşlar bu ziyaretlerde ilçe yönetimine katılıyor. Belediye hizmetleriyle ilgili olarak vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinleyen Başkan Kocaispir’e başkan yardımcıları ve birim müdürleri eşlik ediyor.
Belediye hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmak için gayret gösterdiklerini belirten Başkan Kocaispir, “Bugüne kadar Yüreğir’de belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Gelenekselleşen Cuma Buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşerilerimizle, Yüreğirimiz’in geleceği için hasbihal ediyoruz. Bu buluşmalar, yapılan hizmetlerin yerinde anlatılmasına katkı sağlıyor” dedi.
Yunusoğlu, Sakızlı ve Doğankent Mahalleleri’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını denetleyen Başkan Kocaispir, Hacıali Mahallesi’nde de yapımı devam eden Çok Amaçlı Taziye Evi’nde incelemelerde bulundu.
Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!