Başkan Erdem, LKS Ceyhan birincisine bilgisayar hediye etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Erdem, LKS Ceyhan birincisine bilgisayar hediye etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2020 17:06

Başkan Erdem, LKS Ceyhan birincisine bilgisayar hediye etti

Haberin Devamı

CEYHAN(Adana),(DHA)- YÜKSEKÖĞRETİM Kurumları Sınavı'na (YKS) Ceyhan Belediyesi'nin Gençlik Merkezi'nde hazırlanan Mehmet Ali Kaçiş (17), Ceyhan birincisi oldu. Belediye Başkanı Hülya Erdem, Kaçiş'i evinde ziyaret ederek başarısı nedeniyle dizüstü bilgisayar hediye etti.
Küçüklüğünden beri tarlada çalışarak aile ekonomisine katkı sağlayan LKS Ceyhan birincisi Mehmet Ali Kaçiş, başarısında Ceyhan Gençlik Merkezi'nin çok katkısının olduğunu söyledi. Türkiye 892'ncisi olan Kaçiş'i Başkan Erdem evinde ziyaret ederek dizüstü bilgisayar hediye etti. 
Eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye'nin en iyi doktoru olmayı hedeflediğini söyleyen Kaçiş, "Amacım, 'Türkiye'nin en iyi doktoru Ceyhan'dan çıktı' dedirtmek. Bunu da başaracağımı biliyorum" dedi.
Başkan Erdem ise Ceyhan Gençlik Merkezi eğitmenleri ile Kaçiş'i ve ailesini tebrik ederek şunları söyledi:
"Maddi durumu iyi olmayan öğrenciler maalesef dershanelere ve etüt merkezlerine gidemiyorlar. Bizim burada amacımız maddi durumu olmayan öğrencilerimize eğitimde destek olmaktır. Gençlik Merkezimizin kuruluş amacı da budur. Bizler ileriki yıllarda başarı çıtamızı daha yukarı taşıyacağız, buna inancım tamdır. Önümüzdeki yıllarda daha çok birinciler çıkaracağız. Bizler bugün olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerimizin yanında olacağız. Ceyhan’ı her alanda olduğu gibi eğitimde de ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!