Başkan Ay'dan başarılı öğrencilere ödül

Güncelleme Tarihi:

Başkan Aydan başarılı öğrencilere ödül
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2020 11:12

Başkan Ay'dan başarılı öğrencilere ödül

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Ceyhan ilçesindeki Başören Mahallesi'nde gündüz ailelerine yardım edip akşam da kursa katılarak hazırlandıkları Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) üstün başarı sağlayıp fen lisesini kazanan öğrencileri ödüllendirdi.
Başkan Mehmet Ay, eşi Hatice Ay ve çocuklarının yanı sıra, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Kasım Pamuk, Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, Yönetim Kurulu Üyeleri Dinçer Dinç ve İbrahim Gökçedağ, iş insanı ve bir önceki dönem AK Parti Meclis Üyesi Remzi Kar ile birlikte Başören'de oturan başarılı öğrencileri ziyaret etti. Adana İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Koçer'in de hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Ay başarılı öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Daha sonra Başkan Ay, eşi Hatice Ay ve beraberindekiler, başarılı öğrenciler Nisa Nur Demir, Güzide Nuride Varlı, Yusuf Ziya Kıyak, Neslihan Şahin, Egehan Saçıkaralı ve Eylül Uzun'a çeşitli hediyeler verdiler.
LGS'de üstün başarı sergileyerek aldıkları yüksek puanlarla fen lisesini kazanan öğrencileri tebrik eden Başkan Ay, emeği geçen öğretmenlere de teşekkür etti. Başkan Ay, "Ülkemiz ve şehrimiz adına umutlarımızı büyüten, geleceğimize ışık tutan bu başarılarınız daim olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!