ASKİ Genel Müdürü Oprukçu'ya görkemli veda

Güncelleme Tarihi:

ASKİ Genel Müdürü Oprukçuya görkemli veda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2018 10:19

ASKİ Genel Müdürü Oprukçu'ya görkemli veda

Haberin Devamı

ADANA, (DHA) - ADANA Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Konya'nın Ereğli ilçesinden belediye başkan adayı olmasının ardından kendisi için düzenlenen veda gecesine katıldı.
2009 - 2014 yılları arasında Ereğli Belediye Başkanlığı yapan Hüseyin Oprukçu, daha sonra Adana'da ASKİ Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. Hüseyin Oprukçu, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Ereğli ilçesinden belediye başkan aday adaylığı için istifa etti. Oprukçu, Dünya Konya ve Ereğliler Spor Dayanışma Derneği'nin düzenlediği, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün de katıldığı dayanışma gecesinde Adana'da yaşayan Ereğlili hemşerilerinin arasında Adana ile helalleşti.
"HUZUR ŞEHRİ EREĞLİ'Yİ İNŞA ETMEYE GİDİYORUM"
Düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde hemşerileri ve Adana'daki mesai arkadaşları, dostları ile bir araya gelen ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, burada yaptığı konuşmaya yol arkadaşlığı yapma şerefini yaşattığı için Başkan Sözlü'ye ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye teşekkür ederek başladı. "Nerede hizmetimize ihtiyaç olursa orada emre amadeyiz" diyerek konuşmasını sürdüren Oprukçu, "Ölmek söz konusu olduğunda öldük, çalışmak söz konusu olduğunda da hiç kaçmadık. Adana için Hüseyin Sözlü ne kadar önemliyse Ereğli için de Hüseyin Oprukçu o kadar önemli. Çünkü bu memleketin bu milletin geleceği için vakfedilmiş ömürlerin sahipleri. Huzur şehri Ereğli'yi inşa etmeye mecburuz hatta mahkumuz. Vilayet Ereğli'de, açı açsızı olmayan bir Ereğli'yi Milliyetçi Hareket Partili Hüseyin Oprukçu olarak gidiyorum" dedi.
"ADANA'DAKİ KOŞTURMASININ KARŞILIĞINI EREĞLİ'DE ALACAKTIR"
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise Oprukçu ile yol arkadaşlığı yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek "8 Aralık'ta büyük bir kalabalıkla Hüseyin Bey'i Adana'dan uğurlayacağız. Ereğli'ye vardığımızda da Adana'da ne kadar sevildiğini gösterip hemşerilerine 'niye ara verdiniz ayıp ettiniz' diye de hatırlatacağız. Kendisi için de muhakkak ki Adananın yoğun koşturması kondisyonunu yüksek tutmuştur, bunun karşılığını Ereğli'de alacaktır. Yolu açık olsun" dedi. Konuşmaların ardından Başkan Sözlü ve Hüseyin Oprukçu birlikte halay çekti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!