Akay, belediye çalışanları ve çocuklarla bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Akay, belediye çalışanları ve çocuklarla bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2021 10:25

Akay, belediye çalışanları ve çocuklarla bayramlaştı

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, önce belediye çalışanlarını sonra da çocukları ziyaret ederek bayramlaştı.
Belediye ana hizmet binası ile şantiyeleri ziyaret eden Başkan Akif Kemal Akay, çalışanların ve işlem yaptıran vatandaşların bayramını kutladı. Maaşları, ikramiyeleri ve banka promosyonu bayram öncesinde hesaplarına aktarılan belediye çalışanları Başkan Akay’a teşekkür edip, bayramlaştı. Başkan Akay, “Emeğiniz çok değerli ve önemli. Kurban Bayramı’nı ailelerinizle, sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmenizi diliyorum” dedi.
Daha sonra ilçede yaşayan çocuklar ve aileleriyle bayramlaşan Başkan Akay, “Çocuk gülerse, tüm dünya güler. Çocuk mutlu olursa tüm dünya mutlu olur. Çocuklarımız en değerli hazinelerimiz, geleceğimiz, umudumuzdur” diye konuştu.
Akay, belediye kreşlerinde üretilen oyuncakları çocuklara armağan edip çocukları sevindirdi.
'KURBAN BAYRAMI SAĞLIK, BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN'
Yayınladığı kutlama mesajıyla vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Akay, Kurban Bayramı'nın tüm dünyaya sağlık, barış ve huzur getirmesi dileğinde bulundu. Koronavirüs salgını nedeniyle dünyanın zor günler geçirdiğine işaret eden Başkan Akay, “Bu zor günleri ‘kurtuluş’ ve ‘kuruluş’ döneminde olduğu gibi hep birlikte, el birliği ve dayanışma ruhuyla aşacağız. Bayramlar birlik ve beraberliğin, dayanışma ve yardımlaşma ruhunun en fazla hissedildiği, güçlendiği özel günlerdir. Kurban Bayramı’nın toplumsal birliğimizi, bütünlüğümüzü pekiştirip, bu zor günleri aşmamıza vesile olması en büyük dileğimizdir. Başta ulusumuz olmak üzere tüm dünyaya sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle tüm halkımızın Kurban Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!