AKAMDER’den Müteahhitler Birliği Başkanı Çakıroğlu'na ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Güncelleme Tarihi:

AKAMDER’den Müteahhitler Birliği Başkanı Çakıroğluna ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2021 14:06

AKAMDER’den Müteahhitler Birliği Başkanı Çakıroğlu'na ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)- ADANA Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Adana Müteahhitler Birliği Başkanlığı'na seçilen Haydar Çakıroğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette, inşaat sektöründe yaşanan sıkıntılar değerlendirilip, çözüm konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.
Haydar Çakıroğlu, Adana Müteahhitler Birliği Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçildi. AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ile üyeleri, Çakıroğlu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, inşaat sektöründe yaşanan sıkıntıları değerlendiren Başkan Karslıoğlu, “Müteahhitler Birliği'nde bilgi, birikim ve tecrübe olarak inandığımız, destek verdiğimiz başkanlığa seçilen Haydar Çakıroğlu ve yeni oluşan yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Ülkemizde ve Adana'da sıkıntılı günler geçiren inşaat sektöründe çözüm noktasında bazı adımların atılması zamanı gelmiştir. Bu anlamda yani çözüm noktasında AKAMDER olarak her türlü iş birliğine hazırız. Bu adımların başında ise Adana’daki imar sorununun bir an evvel çözüme kavuşturulması gelmektedir” dedi.
'MÜTEAHHİTLERİMİZ DİĞER İLLERDE PROJELER GERÇEKLEŞTİRİYOR'
Müteahhitler Birliği Başkanı Haydar Çakıroğlu ise AKAMDER’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Çakıroğlu, "AKAMDER'in bu destek açıklamaları elbette inşaat sektörünün sorunlarının çözümünde önemli bir katkı sağlayacaktır. Sektörün sorunları giderek büyümektedir. Sonuç olarak Adanalı müteahhitlerimiz diğer illerde projeler gerçekleştiriyor. Ekonominin lokomotifi olan sektörün Adana’ya katkı koyması adına başkanımızın da belirttiği üzere imar sorunu bir an evvel çözüme kavuşturulmalıdır. AKAMDER'in sektörle atacağı tüm adımlarda bizde Müteahhitler Birliği olarak her türlü desteğe hazırız’’ diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!