AKAMDER’den esnafa destek

Güncelleme Tarihi:

AKAMDER’den esnafa destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2020 13:08

AKAMDER’den esnafa destek

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana Esnaf Odaları Birliği’nin (ESOB) esnaflar için iş yeri ve konut temini konusundaki çalışmalarına yardımcı olacaklarını belirterek, “İş yeri ve konut yapım sürecinde proje dahil her türlü desteğe hazırız” dedi.
Adana ESOB Başkanı Niyazi Göğer ile beraberindeki Başkan Vekili ve Oto Alım Satımcılar Odası Başkanı Mehmet Güveloğlu, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Veysel Bulat, Kuaförler Odası Başkanı Hacı Emin Ünal, Mahrukatçılar Odası Başkanı Cengiz Kozacıoğlu ve ESOB yönetim kurulu üyeleri, AKAMDER’e iade-i ziyarette bulundu. ESOB heyeti ile AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Başkan Vekili Sayım Azmaz, Genel Sekreter Adnan Kemali Ünal ve Başkan Yardımcısı Mehmet Ali İnan, gündeme dair görüş alışverişinde bulundular.
Samimi bir havada gerçekleşen, esnaf ve sanatkarların genel durumunun görüşüldüğü ziyarette Başkan Niyazi Göğer, Adana ESOB‘un esnaf için konut ve işyeri temin yapım çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Göğer, bu konuda AKAMDER’in samimi ve destek veren yaklaşımlarından ötürü teşekkür etti. Göğer “AKAMDER’in esnaflarımıza destek konusundaki yaklaşımları bizler için çok önemli. Çalışmalarımızı sürdürdüğümüz devasa bir iş yeri projemiz var. Bu konuda AKAMDER in yaklaşımı ve desteği çok önemli. Yakın gelecekte esnafımız için iş yeri ve konut temini konusundaki çalışmalarımız netleşecek. Bu nedenle AKAMDER ve ESOB istişarelerimiz, iş birliğimiz devam edecektir” dedi. 
ESNAF VE SANATKAR TOPLUMUN TEMEL HARCIDIR
AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ise esnaf ve sanatkarların toplumun temel harcı olduğunu kaydederek, “Esnaf ve sanatkarlarımız hem ülke ekonomisi hem de sosyal yaşam üzerinde önemli bir paya sahiptirler. Bizlerin de AKAMDER olarak her türlü destek ve yardımda bulunmamız kaçınılmazdır. Başkan Niyazi beyin açıkladığı iş yeri ve konut yapım sürecinde proje dahil her desteğe hazır olduğumuzu da tekrar ifade ediyorum” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!