AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay: Taraftarlarımızın koltuk rengiyle ilgili taleplerine kayıtsız kalamayız

Güncelleme Tarihi:

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay: Taraftarlarımızın koltuk rengiyle ilgili taleplerine kayıtsız kalamayız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2020 10:27

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay: Taraftarlarımızın koltuk rengiyle ilgili taleplerine kayıtsız kalamayız

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Sarıçam ilçesine yapılan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni stadyumdaki koltuk renkleriyle ilgili taraftarın taleplerini dikkate aldıklarını belirterek, "Taraftarlarımızın koltuk rengiyle ilgili taleplerine kayıtsız kalamayız" dedi. 
AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, yeni sezonda karşılaşmalara ev sahipliği yapması beklenen stadyumun koltuklarında kullanılan kırmızı-beyaz rengin değiştirilmesini isteyen kentin Adanaspor ve Adana Demirspor takım taraftarları ile bir araya geldi. Renklerle ilgili iki kulüp temsilcilerinin de onayının alındığını ancak tarafların taleplerine de kayıtsız kalamayacaklarını belirten Başkan Mehmet Ay, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile her Adanalı'nın gururla baktığı, övgüyle bahsettiği muhteşem bir eser daha Adana'mıza kazandırılmış oldu. Spor camiasının ve Adanalı'ların heyecanla beklediği UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni stadyumda sona gelindi. Yeni stadın, yeni sezona hazırlanacağını daha önce belirtmiştik. Şimdi de koltuk rengiyle ilgili taraftarların taleplerini dikkate alacağız. Taraftarlarımızın koltuk rengiyle ilgili taleplerine kayıtsız kalamayız" diye konuştu.
Kulüp temsilcileri ve taraftarların görüşlerini alarak, onların talepleri doğrultusunda gerekli adımların atılması için gayret göstereceklerini belirten Başkan Ay, şöyle konuştu: "Bizim gündemimiz pozitif gündemdir. Gayemiz Adanalı hemşehrilerimiz için hizmet üretmek, onların mutluluğu için mücadele etmektir. Adana’nın tüm renklerinin bu şehrin her köşesinde parlaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu renkleri soldurmak isteyen bunun üzerinden siyaset yapmak isteyenlere karşı da mücadelemiz sürmektedir. Hemşehrilerimiz müsterih olsun, milletimizin sesini can kulağı ile dinlemekteyiz." 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!