AK Parti İl Başkanı Ay: Adana'da çalınmadık kapı, girilmedik ev bırakmayacağız

Güncelleme Tarihi:

AK Parti İl Başkanı Ay: Adanada çalınmadık kapı, girilmedik ev bırakmayacağız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2020 13:32

AK Parti İl Başkanı Ay: Adana'da çalınmadık kapı, girilmedik ev bırakmayacağız

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, ihtiyaç sahibi, yaşlı, hasta ve kimsesiz vatandaşların evlerine yaptığı ziyaretlerine Sarıçam ilçesinde devam etti. 5 aileyi evinde ziyaret eden Başkan Ay, "Adana'da çalınmadık kapı, girilmedik ev bırakmayacağız" dedi.
Başkan Ay, İl Sosyal Politikalar Başkanı Emine Karaköse ve Sarıçam İlçe Başkanı Emrah Ceylan ile birlikte, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde oturdukları evleri yanan Çetin Ailesi’ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Aileyle bir süre sohbet ederek istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Başkan Ay, çocuklara da kıyafet ve oyuncak hediye etti. Başkan Ay, daha sonra sırasıyla Yeşiltepe Mahallesi’nde oturan Akış Ailesi’ne, Gültepe Mahallesi’nde oturan Aslan Ailesi’ne, Beycelli Mahallesi’nde oturan Güneş Ailesi’ne ve son olarak Akkuyu Mahallesi’nde oturan Eroğlu Ailesi’nin evine misafir oldu. 
EV ZİYARETLERİ ARTARAK DEVAM EDECEK
Ziyaret ettiği evlerde büyük ilgi gören Başkan Ay, ailelerin sıkıntılarını dinleyerek ihtiyaçlarının giderilmesi adına bizzat notlar aldı. Ev ziyaretlerinin artarak devam edeceğini belirten Başkan Ay, "Her zaman hemşehrilerimizin yanında ve emrinde olacağız. Tüm il ve ilçe teşkilatlarımızı ve yöneticilerimizi bunun için seferber edeceğiz. Ev ziyaretleri yapacağız. Adana'da çalınmadık kapı, girilmedik ev bırakmayacağız" dedi.
Daha önce de sırasıyla Seyhan, Çukurova ve Yüreğir ilçelerinde yaşlı, hasta ve kimsesi olmayan aileleri ziyaret eden Başkan Ay, Adanalıların gönlünü kazanmaya devam ediyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!