Adana’da ‘Akdeniz Gençlik Festivali’ tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Adana’da ‘Akdeniz Gençlik Festivali’ tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2021 16:57

Adana’da ‘Akdeniz Gençlik Festivali’ tanıtıldı

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)- TÜRKİYE Yeme İçme ve Eğlence İşletmecileri Derneği (TURİDER) tarafından 1-3 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Akdeniz Gençlik Festivali’nin tanıtım toplantısında konuşan yönetim kurulu başkanı Feridun Özkan, pandemi nedeniyle zor günler geçiren eğlence sektörünün, düzenlenecek festivalle rahat bir nefes alacağını söyledi.
Kentte 1-3 Ekim tarihleri arasında TURİDER tarafından düzenlenecek Akdeniz Gençlik Festivali’nin tanıtım toplantısı, yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Adana TURİDER Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Özkan, pandemi nedeniyle zor günler geçiren eğlence sektörünün, düzenlenecek festivalle rahat bir nefes alacağını söyledi.
Özkan, Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Adana’daki ilçe belediyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle düzenlenecek festivalde, çok sayıda workshop, yarışma ve animasyon etkinliğiyle birlikte 15 ünlü sanatçının da konser vereceğini söyledi. Festivalin, pandemi tedbirlerine uygun şekilde düzenleneceğini belirten Özkan, “40 bin kişilik alanda yüzde 25 doluluk oranı ile 10 bin kişilik olarak düzenlenecek. Bilet fiyatlarımız erken alımlarda günlüğü 50 TL’den, 3 gecelik kombineyi 100 TL’den, 3 gecelik kamplı kombineyi ise 120 TL’den belirlendi. Festivale katılmak isteyen vatandaşlarımız için bilet satış noktalarını haftaya bildireceğiz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!