Adana Emniyet Müdürü İnci: Asayişin sürekliliği için kentsel dönüşüm şart

Güncelleme Tarihi:

Adana Emniyet Müdürü İnci: Asayişin sürekliliği için kentsel dönüşüm şart
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2021 12:09

Adana Emniyet Müdürü İnci: Asayişin sürekliliği için kentsel dönüşüm şart

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA Emniyet Müdürü Doğan İnci, Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Doğan İnci, “Asayişin sürekliliği için kentsel dönüşümün şart olduğunu biliyoruz. Bu konuda önemli konuma sahip bir sivil toplum kuruluşu olarak AKAMDER’in önemli bir görev üstlendiğini görüyoruz” dedi.
İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, göreve başladığında kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren, AKAMDER’e iade-i ziyarette bulundu. Pandemi kurallarının göz önünde bulundurulduğu ziyarette, AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Başkan Vekili Sayım Azmaz, Genel Sekreter Adnan Kemali Ünal, Başkan Yardımcıları Ali Tatlıdil, Hilmi Tümer, Mehmet Ali İnan, Şaban Burak, Ziya Yamaç ve AKAMDER üyesi Ayhan Tatlıdil hazır bulundu.
'HER TÜRLÜ DESTEĞE AÇIĞIZ'
Ziyarette konuşan Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, inşaat sektörünün 100’ü aşkın yan sektöre etkisiyle ekonominin başta gelen lokomotiflerinden biri olduğuna dikkat çekti. İnci, “Ekonomide lokomotif görevi olan inşaat sektörünün ve dolayısıyla müteahhitlerin başarısı büyük önem arz etmektedir. Kurum olarak sektörün temsilcileri olan müteahhitlerimize kapımız her zaman açıktır. Asayişin sürekliliği için kentsel dönüşümün şart olduğunu biliyoruz. Kentsel dönüşüm sayesinde daha iyi bir yapılanma olacaktır. Bu yapılanmada insanlarımızın hayat şartları daha iyi şartlara kavuşacaktır. Bu da insanlarımızın kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasına vesile olacaktır. Aynı zamanda dar sokaklar yerini daha geniş sokaklara bırakacak. Bu, emniyetin yanı sıra itfaiye için de kolay çalışma şartları oluşturacaktır. Sektörün aksamaması için her türlü desteğe hazırız. Bu konuda önemli konuma sahip bir sivil toplum kuruluşu olarak AKAMDER’ in önemli bir görev üstlendiğini görüyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
‘2021 YILI SEKTÖRÜN ATILIM YILI OLACAK’
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ise şöyle konuştu:
“Halkımızın güvenliği için 24 saat aralıksız görev yapan emniyet teşkilatımızın, vatanımızın savunulması ve halkımızın huzurunun tesisi için canla başla çalışmaları takdire şayandır. Göreve geldikten sonra yaptığınız terör, uyuşturucu ve asayiş uygulamaları ile birçok başarıya imza attınız. Başta siz olmak üzere teşkilatta görev yapan polisimizi canı gönülden kutluyoruz. 2021 yılının sektör için büyük bir atılım ve yatırım yılı olacağını biliyoruz. Devletimizin yatırımları artarak devam ediyor. AKAMDER olarak huzur ve güven içinde çalışma ortamı sağlayan emniyet teşkilatımıza başarılar diliyoruz.” 

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!