Kurtuluş Koşusu'nu Good Curry kazandı

Güncelleme Tarihi:

Kurtuluş Koşusunu Good Curry kazandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2018 16:26

Kurtuluş Koşusu'nu Good Curry kazandı

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yılı nedeniyle Adana Yeşiloba Hipodromu'nda düzenlenen Kurtuluş Koşusu'nu jokey Halis Karataş'ın bindiği Good Curry adlı at kazandı.
İngiliz safkanlarının kıyasıya bir mücadele verdiği 2018 yılı Kurtuluş Koşusu'nun  bu yılki galibi, İsmail Hadioğlu'nun sahibi ve yetiştiricisi olduğu 6 yaşındaki doru erkek safkan Good Curry oldu. Jokey Halis Karataş idaresinde Kurtuluş Koşusu'nda boy gösteren klas safkan, kariyerinin 10. koşu galibiyetine ulaştı.
Kum pistte 1400 metre mesafe üzerinden düzenlenen165 bin TL birincilik ikramiyesi olan yarışta, 4+ yaşlı, tamamı erkek 6 safkan İngiliz atı mücadele etti. Yarışmanın birincisi İsmail Hadioğlu'nun sahibi ve yetiştiricisi olduğu 6 yaşındaki doru erkek safkan Good Curry oldu. Jokey Halis Karataş idaresinde Kurtuluş Koşusu'nda boy gösteren klas safkan, kariyerinin 10. koşu galibiyetine ulaştı. İkinciliği, Akın Sözen idaresindeki Hot Chocolate elde ederken, iç kulvara yakın isimlerden Kreacher ise Gökhan Kocakaya ile üçüncü oldu.
Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibi adına, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Yasin Kadri Ekinci'ye kupasını ve çiçeğini Adana Valisi Mahmut Demirtaş verdi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün safkanın jokeyi Halis Karataş'a çiçeğini ve hediyesini verdiği törene, Adana Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Muhammet Ali Tekin ile Adana Hipodrom Müdürü Burhan Şatır da katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!