"Bir Zamanlar Çukurova" Dizisi Kozan'da Çekiliyor

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Kozanda Çekiliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2018 15:28

"Bir Zamanlar Çukurova" Dizisi Kozan'da Çekiliyor

Haberin Devamı

Yaşar KORKUSUZ/KOZAN,(Adana),(DHA) - ADANA'nın Kozan ilçesinde Kaymakam Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Musa Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet İyim ve Garnizon Komutanı Binbaşı Ahmet Eroğlu, çekimleri ilçe merkezinde süren 'Bir Zamanlar Çukurova' isimli dizinin setini ziyaret etti.
Oyuncular, yönetmen ve teknik ekip ile yakından ilgilenen Başkan Öztürk, geç saatlere kadar çekimleri izledi. Kozan'ın tarihi ve doğal dokusunun film ve reklam çekimleri için sık sık tercih edildiğini belirten Başkan Öztürk, Kozan halkı olarak film ekibine ev sahipliği yapmaktan duydukları onuru dile getirdi. Öztürk, "İlçemiz binlerce yıllık tarihi dokusuyla, eşşiz doğal güzellikleriyle, yaylalarıyla, 7 kalesiyle, konakları ve restorasyonunu kısa bir süre önce tamamladığımız Yeğenoğlu Sokak gibi tarihi sokaklarıyla film ekipleri için doğal bir plato. Bir Zamanlar Çukurova gibi ülkemizde en çok izlenen dizilerden birinin ilçemizde çekiliyor olması gerçekten gurur verici. Sinema ve reklam dünyasının temsilcilerini yeni yapımları için ilçemize davet ediyorum. Gelin ve Kozan'ın güzelliklerini görün dedi."
Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı başrollerinde Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Kozan'da ilerleyen günlerde de yeni sahne çekimlerinin yapılacağı bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!