Kış makyajında doğallık ve ışıltılar ön planda

Güncelleme Tarihi:

Kış makyajında doğallık ve ışıltılar ön planda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2018 10:55

Bu kış makyajınızda ön plana çıkan sıcak renkler, soğuk havayı dağıtıyor. Son dönemin öne çıkan makyaj trendleri arasında yer alan, doğal görünümlü makyajlar halen popülerliğini koruyor. Pürüzsüz bir ten, mat dudaklar, dolgun kirpikler ve aydınlatıcılar ile bu kışın makyaj trendini yakalamanız çok kolay olacak. Essence’in yeni ürünleri de doğal makyaj trendinin deneyimlenmesine fırsat veriyor.

Haberin Devamı

Kış döneminin öne çıkan trendi olan doğal görünümlü makyaj için, ten renginize uygun pastel ve açık tonları tercih etmelisiniz. Gözlerinizde kullanacağınız açık şeftali tonlarındaki farlardan, cildinizi olduğundan daha pürüzsüz gösterecek kapatıcılara ve yüzünüze hafif ışıltı katacak aydınlatıcılara kadar birçok seçenek, kış mevsiminde sade ama bakımlı olmanıza yardımcı olacak

 

Yok gibi makyaj ile doğallığınızı koruyun

Kış makyajı yaparken yüzünüzdeki doğal hatları korumaya özen göstermelisiniz. Pembe, krem ve turkuaz tonlardaki üç farklı renge sahip ürünlerle kış aylarında doğal olabilirsiniz. Özellikle şeftali tonlarındaki farlarıyla gözlerinizin daha da ışıltılı görünmesini sağlayacak.

 

Haberin Devamı

Mat görünümlü dudaklar

Kış makyajının bir diğer vazgeçilmezi mat rujlar. Yoğun olarak kullanacağınız maskaranızı, doğal görünümlü rujlarla dengeleyebilirsiniz Soğuk havanın da etkisiyle gün boyu nemli olan ve doğal görünen rujlar kış aylarında sıklıkla tercih ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!