Doğaseverler Keçi Kalesi'nde

Güncelleme Tarihi:

Doğaseverler Keçi Kalesinde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2020 12:27

Doğaseverler Keçi Kalesi'nde

Haberin Devamı

Malik GÖDELİNER/KARAİSALI, (Adana), (DHA)- ADANA Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü (PRODOSS), Karaisalı ilçesinde karda doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi.
Karaisalı ilçesi, Dokuzoluk Mesire Alanı, Etekli Mahallesi, Tereli Yaylası ve Keçi Kalesi güzergahını kapsayan 10 kilometrelik doğa yürüyüşüne katılan kulüp üyeleri, bin 650 rakımlı karla kaplı Keçi Kalesi'nde bol bol anı ve sanatsal fotoğraf çekti. Yürüyüş öncesi doğaseverlere andız pekmezi ikram eden Etekli Mahallesi Muhtarı Ahmet Akkuş, tüm kulüp üyelerini Andız Pekmezi Festivali'ne davet etti.
Keçi Kalesi’nin turizme kazandırılması gerektiğini vurgulayan Kulüp Başkanı Mehmet Yakut, ''Doğaseverler çok güzel bir gün geçirdi. Yaylada köy muhtarı ve yayla halkının yürüyüş öncesi ve sonrası gösterdikleri misafirperverlik bizleri oldukça mutlu etti. Keçi Kalesi’nin turizme kazandırılması gerekiyor. Oldukça sarp ve ilginç bir yapıya sahip kale manzarası ve dört bir yana hakim olması çok ilgi çekebilir" dedi.
5 saat süren karda doğa yürüyüşüne katılan kulüp üyeleri, evlerde üretilen andız pekmezinden satın alarak yöre halkına ekonomik katkı sağladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!