Gizerler Ford Trucks 4S Plaza açıldı

Güncelleme Tarihi:

Gizerler Ford Trucks 4S Plaza açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 16:27

Gizerler Ford Trucks 4S Plaza açıldı

Haberin Devamı

ADANA'da Gizer Ailesi tarafından ağır ticari araçların piyasaya sunulacağı Ford Trucks 4S Plaza törenle açıldı.Â
Ceyhan Yolu üzerindeki tesisin açılış törenine Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Adana Vali Yardımcıları Ahmet Beyoğlu, Tolga Polat, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Gizer Ailesi üyeleri, oda başkanları ve çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.
ALİ KOÇ: GİZERLERLE 50 YILDIR BİRLİKTEYİZ
Törende konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Gizer Ailesi ile 50 yıldır birlikte çalıştıklarını söyledi. Açılan plazanın çevre dostu olduğunu belirten Koç şöyle konuştu:
"Buranın bir özelliği daha var. Çevre dostu bir tesis. Ama yeşil bina olarak tasarlanan ilk bayimiz. Bunlar Gizer Ailesi'nin sosyal sorumluluk ve çevreye olan saygısından dolayı yaptığı bir yatırımdır. Bu ülkeye uzun vadede güvenen herkes kazanmıştır, kazanmaya devam edecektir. 2010 yılında imzalanan antlaşmayla şirketimiz, kendi geliştirdiği ve ürettiği Ford Trucks çekici kamyonları için 3 kıtada toplam 60 ülkede satış yapma organizasyon ve haklarına sahiptir. Şirketimiz, Ford Trucks çekici kamyonu ile ilgili tüm dünyaya global mühendislik çalışmaları sorumluluğunu da üstlenmiş durumdadır. Yani diğer bir deyişle, bundan sonra tüm Ford kamyonlar kendi mühendislerimiz tarafından dizayn edilecektir."
BEYOÄžLU: ADANA BÃœYÃœK BÄ°R PLAZADIR
Vali Yardımcısı Ahmet Beyoğlu ise Adana'nın kendisinin 'bir plaza' olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: "Adana 2.5 milyon nüfusa sahip. Adana'ya Mersin, Hatay ve Osmaniye'yi de aldığınızda 6 milyonluk bir nüfus ortaya çıkıyor. Böyle olunca bölge Türkiye'nin en önemli metropol nüfusu haline geliyor. İki ayrı liman arasında tüm varlıklarını Türkiye ve dünyanın diğer noktalarına taşıyabilecek bir potansiyeli var. Bugün burası önemli plaza, ağır ticari araçların teşhir edildiği bir alandır. Ancak bu tesislerin yapılmasıyla Adana zaten büyük bir plazadır."
Törende söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise milletlerin gücünün ürettikleri ile orantılı olduğunu vurguladı.
GİZER: YEŞİL BİNA AÇIYORUZ
Gizerler Ford AŞ. Genel Müdürü Vedat Gizer, yeni tesiste müşteri memnuniyetiyle hareket etmeye devam edeceklerini söyledi. Gizer, şöyle konuştu: "Şirketimizin 60 yıllık geçmişinde Koç Holdnig ile ilk ticari münasebeti 1966 yılında Beko bayi ile başlamıştır. Sonra 1973'te Adana'daki ilk Tofaş bayisi ile devam etmiştir. Burada her zaman olduğu gibi müşteri memnuniyetinden ödün vermeyen bir anlayışla çalışacağız. Açılışını yaptığımız bu yeşil bina, enerji kaynaklarını ve suyu olması gerekenden daha tasarruflu kullanmamızı sağlıyor."
Konuşmaların ardından protokol üyeleri, Ford Trucks 4S Plaza'nın açılışını yaptı. Törende Ali Koç'a, motor parçalarından yapılan Koç Holding'in simgesi hediye edildi.

Murat KÄ°BRÄ°TOÄžLU/ADANA, (DHA)
MK (EÅž)(30.05.2016/FOTOÄžRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!