Feke'nin kurtuluş yıl dönümü kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Fekenin kurtuluş yıl dönümü kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2019 14:23

Feke'nin kurtuluş yıl dönümü kutlandı

Haberin Devamı

Ali GÖKDAL/FEKE,(Adana),(DHA)- ADANA’nın Feke ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıl dönümü, düzenlenen törenle kutlandı. 
Kaymakamlık binası önünde Atatürk büstüne çelenk konularak başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Kaymakamlık makamında Feke Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan ve Belediye Başkanı Ahmet Sel'in tebrik kabulüyle sürdü. İlçe şehitliğine, Adana Büyükşehir Belediyesi bando takımının katılımıyla kortej eşliğinde yürüyüş yapıldı. Şehitlikte okunan Kuran-ı Kerim ve edilen duaların ardından, Devlet Bahçeli Stadyumu'na geçildi. Burada ilk olarak Kaymakam Doğan ve Başkan Sel öğrencilerin ve Feke halkının kurtuluş bayramını kutladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, etkinliğe katılarak Feke'nin kurtuluş yıl dönümünü kutladı. Program okullardan öğrencilerin şiirleri ve çeşitli gösterileri ile devam ederken, sanatçı Uğur Işılak ve Ankaralı Ayşe konser verdi. Yaklaşık 5 bin kişinin katılımı ile gerçekleşen konserle program son buldu. Konser sonunda sanatçılara çeşitli hediyeler verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!