Çin Ürünleri Fuarı'na çağrı

Güncelleme Tarihi:

Çin Ürünleri Fuarına çağrı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 11:12

Çin Ürünleri Fuarı'na çağrı

Haberin Devamı

ADANALI ithalat ve ihracatçılar, İstanbul'da bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilecek Çin Ürünleri Fuarı'na (China Homelife Turkey) davet edildi.
China Homelife Turkey Fuarı, Sinerji Uluslararası Fuarcılık ve Meorient Uluslararası Fuarcılık tarafından 2-4 Haziran'da İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. Fuarla ilgili Türkiye'nin değişik kentlerinde tanıtım toplantıları düzenleyen Meorient Uluslararası Fuarcılık Anadolu Ziyaretçi Koordinatörü Eser Mutlu, Adana HiltonSA Oteli'nde de gazetecilerle buluştu. Çin pazarına ilgi duyan Adanalı ithalat ve ihracatçıları fuara çağıran Eser Mutlu, "Türkiye'nin Asya Altyapı Yatırım Bankası'nın kurucu üyesi olması, Çin ve Türkiye arasında ileriye dönük olarak yapılacak olan altyapı anlaşmalarının temelini oluşturuyor. Bu kapsamda Çin ve Türkiye arasındaki uzun vadeli ticari planlarına göre 2020 yılında ticari hacmin 100 milyar doları geçmesi hedefleniyor" dedi.

FUARI ANLATTI
İstanbul'daki fuarın Çin ve Türkiye arasındaki ticari ilişkileri daha da ileriye taşıyacağını aktaran Eser Mutlu, şunları kaydetti:
"2014 yılından bu yana Türk işadamlarının yoğun ilgi gösterdiği China Homelife Turkey Fuarı'nda bu yıl 800'ü aşkın Çin firmasının tekstil, hazır giyim, kumaş, dekoratif kumaş, gıda ve gıda işleme, ev tekstili, inşaat malzemeleri, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri-hırdavat, mobilya, aydınlatma ürünleri, hediyelik eşya, mutfak ve banyo armatürleri başta olmak üzere 50 binin üzerinde ürün görücüye çıkacak. 2015 yılında 330 ikili iş görüşmesi ve toplamda 18 milyon dolarlık iş hacmi gerçekleştirilirken bu yıl ikili görüşme sayısının 750'ye çıkması hedefleniyor."

Yusuf BAŞTUĞ / ADANA, (DHA)
YB (EŞ)(26.4.2016, FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!