Kaymakam Yılmaz ve Emniyet Müdürü Berberoğlu'ndan Başkan Erdem'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Yılmaz ve Emniyet Müdürü Berberoğlundan Başkan Erdeme ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2021 17:05

Kaymakam Yılmaz ve Emniyet Müdürü Berberoğlu'ndan Başkan Erdem'e ziyaret

Haberin Devamı

CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Berberoğlu, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'i ziyaret etti.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’i makamında ziyaret eden Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz, yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı. Kurumlar arası diyaloğun gelişmesi, Ceyhan’a yapılacak hizmetlerin tüm kurumlarla birlikte istişare içerisinde yürütülmesi gerektiğini ifade eden Kaymakam Yılmaz, Başkan Erdem’e çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren  Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ise "Mülki amirimiz Dr. Bayram Yılmaz ve güzide ilçemizin huzur bekçisi Müdürümüz Alper Tunga Berberoğlu’na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ceyhan Belediyesi olarak üzerimize düşen tüm vazifeleri gayretle yapıyoruz. İlçemize yapılacak yatırımları önemsiyor ve bu bilinçle projeler hazırlıyoruz. Ceyhan'a gönül vermiş birisi olarak  Kaymakamımız Dr. Bayram Yılmaz ve  İlçe Emniyet Müdürümüz ile her zaman istişarelerimiz sürecektir” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!