Ceyhan'da 3 mahalleye toplu hizmet 

Güncelleme Tarihi:

Ceyhanda 3 mahalleye toplu hizmet
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2020 11:30

Ceyhan'da 3 mahalleye toplu hizmet 

Haberin Devamı

Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- CEYHAN'da belediye ekipleri 72 araç ve 250 personel ile Büyükmangıt, Çataklı ve Tatarlı mahallelerinde bir günde sağlık taraması ve detaylı temizlik çalışması yaptı.  
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın mahallelerin acil çözüm gerektiren yol ve kanalizasyon sorunlarını çözerken temizlik bilinci oluşturmak ve vatandaşın sağlık kontrollerini yapmak için başlattığı büyük hizmet hareketi için belediye ekipleri 250 personel ve 72 araç ile birlikte çalıştı. Büyükmangıt, Çataklı ve Tatarlı mahalleri Ceyhan Belediyesi’nin Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte yaptığı çalışmayla bir günde temizlendi, yollarına yama yapıldı. Yaşlıların evleri temizlenirken kişisel bakımları ve sağlık kontrollerinin yapıldığı, gider borularının temizlendiği ve temizlik sonunda tüm mahallenin antibakteriyel dezenfektanlarla arındırıldığı aktarıldı. 
Çalışmaları Ceyhan Belediyesi Meclis Başkan Vekili Cemal Gürsel İlci ile birlikte bizzat inceleyen Başkan Erdem, "Bu projeyi daha önce, Başören, Esentepe, Kurtkulağı, Kurtpınarı ,Doruk, Sağkaya mahallelerinizde de gerçekleştirdik. Çalışmalar farklı bir mahallede tekrarlanacak. Ceyhan’ı, yaşadığımız şehri pırıl pırıl yapmak için, hastalarımızı yaşlılarımızı yalnız bırakmamak için çalışıyoruz, aynı zamanda farkındalık da yaratmaya çalışıyoruz. Tüm dünyada yaşanan salgın nedeniyle yeni bir döneme girdik. Bu yeni dönemde özellikle sağlık ve temizlik hizmetleri büyük önem arz ediyor. Aynı hassasiyeti vatandaşlarımızdan da bekliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!