Ceyhan kent meydanında çalışmalar devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Ceyhan kent meydanında çalışmalar devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2020 14:10

Ceyhan kent meydanında çalışmalar devam ediyor

Haberin Devamı

Ceyhun ÖZER/CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN'da Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi’nin de içinde bulunduğu kent meydanında peyzaj çalışmalarının ardından rulo çim serimine başlandı. Projenin bir an evvel bitirilmesi için çalışmaları inceleyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem incelemelerde bulunarak çalışmalara hız kazandırdı.
Vatandaşların merakla beklediği Kent Meydanı Projesi içinde bulunan Bilim Kültür ve Sanat Merkezi ile Ceyhan’ın sosyal yaşamının renklenmesi bekleniyor. İçinde bulunan tiyatro, konferans salonları ve 24 saat açık kütüphane ile sosyal aktivitelerin ve sanatsal çalışmaların rahatlıkla yapılabileceği Kent Meydanı’nın yemyeşil yapısı ile şehrin ortasında bir nefes alma alanı olacak.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Hülya Erdem, rulo çim serme işlemlerine başladıklarını açıkladı. Çalışmaları hızlandırdıklarını vurgulayan Hülya Erdem, “Kent meydanımızı yakında vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için çalışmalarımızı hızlandırdık. Ceyhan’ın çehresini değiştirecek, şehrin vitrini olacak bu proje, ilçemizin sosyal yaşamına bilimle ve sanatla katkıda bulunacak, aynı zamanda kadın, erkek, genç, yaşlı bütün vatandaşlarımızın bir araya gelip güzel vakit geçirebileceği, tiyatro salonları ve kütüphanesi ile bir cazibe merkezi olacaktır. Ceyhan daha yeşil olacak” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!