Ceyhan Belediyesi, kırsal mahalleleri temizliyor

Güncelleme Tarihi:

Ceyhan Belediyesi, kırsal mahalleleri temizliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2021 15:43

Ceyhan Belediyesi, kırsal mahalleleri temizliyor

Haberin Devamı

CEYHAN(Adana),(DHA)-CEYHAN Belediyesi ekipleri, kırsal mahallelerin yol bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, kırsaldaki mahalle sakinlerinin talepleri üzerine tüm mahallelerde hizmet seferberliği başlattı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Ceyhan’ı önemsediğini ve ekipleri ile uyum içerisinde tüm kırsal mahallelerde temizlik çalışması yaptıklarını belirten başkan Erdem, bir gün içerisinde problemlerini çözüme kavuşturduklarını belirtti.
Temizlik çalışmalarının diğer mahallelerde de devam edeceğini belirten Başkan Hülya Erdem, “Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını da değerlendirmek amacı ile tüm ekiplerimiz ile birlikte Sarımazı Mahallesi'nde seferberlik başlattık. Belediyemizin işlerini de aksatmamak için personelimizin tatilinden fedakarlık yaparak Ceyhan’a hizmet veriyoruz. 7 gün 24 saat Ceyhan için çalışıyoruz. Sarımazı Mahallemiz'in her köşesi baştan sona temizlendi. Bozuk yollar onarıldı, rögarlar temizlendi, kötü görüntü oluşturan alanlarda çalışmalar yapıldı. Muhtarımız ve mahalle temsilcilerimizin talepleri ile vatandaşlarımızın sorunları çözüme kavuşturuldu. Bu proje kapsamında çalışmalar farklı bir mahallede tekrarlanacak. Ceyhan’ı, yaşadığımız şehri pırıl pırıl yapmak için çalışıyoruz. Ceyhan merkezimize gösterdiğimiz aynı hassasiyeti kırsaldaki tüm mahallelerimize gösteriyoruz” dedi.
Çalışmaları inceledikten sonra mahalle sakinleri ile sohbet eden, talepleri dinleyen Başkan Erdem, sıkma-börek yapan kadınlarla hamur açtı, sıkma-börek yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!