Ceyhan Belediyesi engelli Fatma için yardım elini uzattı

Güncelleme Tarihi:

Ceyhan Belediyesi engelli Fatma için yardım elini uzattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2020 13:21

Ceyhan Belediyesi engelli Fatma için yardım elini uzattı

Haberin Devamı

Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediyesi sağlık ekipleri, yüzde 100 oranında engeli bulunan Fatma Nur'un ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçti. Genç kızın beslenmesi için kullanılan pegi değiştiren ekipler, mama ve bez desteği de verdi.
İlçedeki Küçükkırım Mahallesi'nde oturan Medine Nur, yüzde 100 oranında engeli bulunan kızı Fatma için Ceyhan Belediyesi çağrı merkezini arayarak yardım istedi. Nur ailesinin evine sağlık ekipleri gönderildi. Anne Medine Nur, eve gelen ekiplere 3 aylıkken soğuk havaleye bağlı beyin kanaması geçiren ve zamanla artan sağlık sorunları nedeniyle yürüyememe ve beslenememeye başlayan kızının beslenmesi için midesine takılan pegin değiştirilmesi gerektiğini belertti. Ekipler, Fatma'nın rahat beslenmesi için gerekli olan pegi değiştirerek mama ve bez desteği de verdi.
Annesi Medine Nur, belediye ekiplerini teşekkür ederek, "Bayramın ilk günü çaresiz bir şekilde Ceyhan Belediyesi'ni aradım, zor durumda olduğumu ifade ettim derdimi dinlediler daha sonra Ceyhan Belediyesi Sağlık ekipleri evime gelerek durumuma baktılar. Kızımın ihtiyaçlarını karşıladılar, bizim için en önemlisi olan kızımın beslenmesinde kullandığımız pegi taktılar. Ayrıca kızımın ihtiyacı olan peg, maması ve bezini Ceyhan Belediyesi tarafından karşılandı. Başta Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve ekibine çok teşekkür ederim" diye konuştu.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ise, şöyle konuştu: "İlçemizde bulunan ve sağlık sorunu yaşayan Fatma Nur kızımızın sağlık sorunlarının olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm. Derman Belediyecilik anlayışı ile her daim bize ihtiyacı olan bütün vatandaşlarımızın yanında bulunacağımızı belirtmek isterim. İhtiyacı olan vatandaşlarımızdan haberdar olabilmemiz adına Ceyhan Belediyesi olarak çağrı merkezimiz hizmetinizdedir. Kızımızın sağlık sorunlarını giderilmesi için sağlık ekiplerimizi hemen bilgilendirdim ve hastamıza müdahale edilmesini istedim. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyin üstündedir."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!