Başkan Erdem’den minik öğrencilere ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Erdem’den minik öğrencilere ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2020 15:15

Başkan Erdem’den minik öğrencilere ziyaret

Haberin Devamı

CEYHAN, (Adana), (DHA)-CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçede bulunan bir kreş ve gündüz bakımevini ziyaret ederek, minik öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.
Ceyhan'ın ilk kreşi olan Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin öğrencilere açılmasının ardından, ilk ziyareti Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem yaptı. Başkan Erdem, kreşte yeni eğitim dönemine başlayan öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. Erdem, sınıfları gezerek, minik öğrencilerle sohbet ederek onlarla oyunlar oynadı. Sağlık birimi ekipleri ile istişare içerisinde bulunan Başkan Erdem gereken önlemler hakkında bilgi verdi.
Ceyhan Belediyesi olarak kreşlerin çocukların gelişiminde önemli rol oynadığını ifade eden Başkan Erdem, şunları söyledi:
"Tam kapasite ile yeni eğitim-öğretim yılına başladık. Öğrencilerimiz gün boyu çeşitli etkinliklerle keyifli zamanlar geçiriyor. Minik öğrencilerimizin heyecanları bizleri mutlu ediyor. Çünkü onlar mutlu oldukça bizler daha çok mutlu oluyoruz. Onların gözlerindeki ışıltı bizlere yetiyor. Ceyhan için Ceyhan'ın çocukları için gece gündüz çalışarak, Ceyhan'ı daha da güzel hale getireceğiz. Buna inancımız tamdır.  Ceyhan Belediyesi olarak Ceyhan’ın kreşlerinde miniklerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Ailelerimiz güvende olsun, çocukları emin ellerdedir."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!