Ceyhan yolunda fidan diktiler

Güncelleme Tarihi:

Ceyhan yolunda fidan diktiler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 11:58

Ceyhan yolunda fidan diktiler

Haberin Devamı

Şahin ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- ADANA'nın Yumurtalık İlçesi'nde Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, sivil toplum kuruluşları fidan dikimi etkinliği düzenledi.
Yumurtalık İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, Atatürk Ortaokulu, Barbaros İlkokulu, Yumurtalık İmam Hatip Ortaokulu ve Yumurtalık Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenler tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına Yumurtalık Ceyhan Yolu Demirtaş Mevkii'ne fidan dikimi gerçekleştirdi.
İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Emre, 3030 adet çam fıstığı fidanını toprakla buluşturduklarını söyledi. Emre, "Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut, Ceyhan Orman İşletme Şefliği bizlere orman alanının hazırlanması için büyük destek vermişlerdir. Bizler açısından mutluluk verici bir olaydır. Yumurtalık ve Ceyhan yolunu yeşil alanlarla örtülü olması ve güzel bir görünüme sahip olması için bu projeyi hayata geçirdik. Fidan dikmekle de herşey bitmiyor, peryodik olarak, fidanların bakımını da üstleneceğiz" dedi. Yapılan açılış konuşmasının ardından etkinliğe katılanlar fidan dikti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!