Anadolu Efes’ten Okullara Basketbol Topu

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Efes’ten Okullara Basketbol Topu
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2015 10:24

ANADOLU EFES SPOR KULÜBÜ'NÜN, 35. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ANISINA ADANA’DAKİ OKULLARA BASKETBOL TOPU DAĞITILDI.

Türkiye’de basketbol sporuna verdiği önemle tanınan Anadolu Efes Spor Kulübü’nün, 35. kuruluş yıldönümü anısına Adana’daki okullara basketbol topu dağıtıldı.
Basketbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Rıza Öztürk, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 35. kuruluş yıldönümü anısına BEKO Basketbol Ligi, THY Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası’nda attığı toplam basket sayısı olan 5 bin 264 adet dağıtılan basketbol topundan Adana’nın da nasibini aldığını söyledi.
Anadolu Efes Spor Kulübü’nden gönderilen basketbol toplarını özellikle dar gelirli ailelerin eğitim gördüğü devlet okullarına dağıtılmasını sağladığını belirten Öztürk, “Anadolu Efes Spor’un gönderdiği topları araştırmamız sonucunda en iyi değerlendireceğine inandığımız okullara dağıttık. Top dağıttığımız okullardan çıkacak yetenekli öğrencileri milli takımlara kazandıracağız” dedi.
Top dağıtımına katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, sporda başarı gösteren okullara malzeme yardımını sürdüreceklerini, ayrıca salonları bulunan okulların boya, badana ve diğer eksiklerini onaracaklarını ifade etti.
Bu arada, dağıtılan 10’ar topu alan okul yöneticileri ve beden eğitimi öğretmenleri, malzeme konusunda büyük sorunlar yaşadıklarını belirterek dağıtılan toplar için teşekkür ettiler.
Basketbol topları Kazım Karabekir, İstiklal, Şehit İdris Güler, Sıtkı Kulak, Meryem- Mehmet Kayhan, DSİ Baraj, Manas, Yavuz Selim, Meryem Abdurrahim Gizer, Semiha Yücel Akdeğirmen, Buhara, Seyhan ÇEP Ticaret Lisesi ve Yaltır Kardeşler Ortaokulu’na dağıtıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!