Adana'da tarım işçisi 500 çocuğa oyuncak ve hijyen seti dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Adanada tarım işçisi 500 çocuğa oyuncak ve hijyen seti dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2021 14:05

Adana'da tarım işçisi 500 çocuğa oyuncak ve hijyen seti dağıtıldı

Haberin Devamı

Gülşah ÖZGEN/ADANA,(DHA)- TÜM Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği Kurucu Başkanı Meltem Kaya, Adana'nın Karataş ilçesinde ihtiyaç sahibi tarım işçilerinin çocuklarına kıyafet, hijyen seti ve oyuncak yardımında bulundu. 
Türkiye'de şehit çocuklarının hayallerini gerçekleştirmek için yola çıkan Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği Başkanı Meltem Kaya, zaman zaman yaptığı yardım çağrılarından elde ettiği gelirle ihtiyaç sahibi çocuklara da destek oluyor. Bu kapsamda Karataş ilçesindeki Tuzla Mahallesi'ne giden Kaya, tarım işçilerinin çocuklarla vakit geçirip, kıyafet, hijyen seti ve oyuncak dağıtımı yaptı. 
Geçen yıl 8 ilde 5 binden fazla çocuğun ihtiyacını karşıladıklarını belirten Meltem Kaya, "Bu yıl pandemi dolayısıyla evden herkese yardım çağrısında bulundum. Sağ olsunlar Hakkari ve Muş bölgesindeki 400 çocuğumuzun ihtiyacı karşılandı. Şimdi Adana'nın Karataş ilçesindeki Tuzla Mahallesi'nde 500 çocuk için el kremi, diş fırçası, diş macunu, pasta, oyuncak ve giyim dağıtımı yaptık" dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!