Adana Sanayi Odası’nda seçim süreci tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Adana Sanayi Odası’nda seçim süreci tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 14:56

Adana Sanayi Odası’nda seçim süreci tamamlandı

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA Sanayi Odası’nda (ADASO) seçim süreci tamamlandı, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Zeki Kıvanç, Meclis Başkanlığı’na da İsrafil Uçurum yeniden seçildi.
ADASO Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyeleri ile TOBB Genel Kurul Delegeleri’nin belirlendiği seçimlerde, 48 Meclis Üyesinin tamamı oy kullandı. Tek liste ile gidilen seçim sonucu, Zeki Kıvanç oyların tamamını alarak Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi. Kıvanç’ın başkanlığındaki yönetim kurulunda, Erdoğan Şire, Bülent Başer, Faruk Aytek, İsa Tuzcu, Salih Sütcü, Süleyman Baş, Orhan Murat Avcı, Abdullah Özdiler, Rafet Milli ve İmam Gazali Hıradağı görev aldı. Disiplin Kurulu’na Ramazan Kaykaç, Haydar Seven, Mehmet Yıldırım, Gökhan Yoldaş, Hacı Mehmet Erbaş ve Zeki Bengül seçilirken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurul Delegeleri ise Remzi Kar, Levent Duyuler, Zeki Bengül ve Mehmet Yalçın oldu.
BİRLİKTE HAREKET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
ADASO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen Zeki Kıvanç yaptığı konuşmada, oda seçimlerinin Türkiye’ye örnek olacak şekilde gerçekleşmiş olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, seçimlerimizin Adana’mıza, Adana sanayimize ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!