Yenimahalle’de ‘Deliha 2’ ile kahkaha tufanı

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle’de ‘Deliha 2’ ile kahkaha tufanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2018 14:28

Yenimahalle’de ‘Deliha 2’ ile kahkaha tufanı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLE Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Açık Hava Sinema Günleri’ Batıkent Andaç pazar yerinde gerçekleştirilen ‘Deliha 2’ filmiyle devam ediyor.
‘Deliha 2’ filmini izlemeye gelen vatandaşlar, aşk hayatında umduğunu bulamayan ve pusulayı bu sefer de kariyer hayatına çeviren Deliha’nın maceralarıyla kahkahaya boğuldu. Farklı bir gün yaşadığını belirten Yenimahalle’de oturan 18 yaşındaki Asım Gürbüz, “Annem ve babamın tanışma hikâyesine tanıklık ettim bugün. Tabi zamanlar farklı. Önceden açık hava sineması olurmuş, tüm gençler oraya gider birbirilerini görüp severlermiş. Annem ve babamın da tanışması, birbirlerini görmesi o şekilde olmuş. Bugün buraya tesadüfen geldim. Farklı bir gün oldu benim için. Başka bir ilçede oturuyorum. Keşke annem ve babam da burada olsaydı, eski günleri anarlardı. Diğer gösterimin tarih ve yerini aldım inşallah oraya onları getireceğim” dedi.
6 EYLÜL’DE KAPANIŞ YAPACAK
6 Eylül’de son gösterimini Özevler Konukevi karşısı ‘Kardeşim Benim’ filmi gösterimiyle yapacak olan belediye, 3 Eylül’de Oğultürk Pazar Yeri ve 4 Eylül’de Yahyalar Pazar Yeri’nde ‘Deliha 2’ filmi ile 5 Eylül’de ise Edip Akbayram Parkı’nda gösterimi yapılacak olan ‘Acı Tatlı Ekşi’ filmiyle vatandaşları perdede buluşturmaya devam edecek.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!