Yenimahalle'de açık havada spor keyfi

Güncelleme Tarihi:

Yenimahallede açık havada spor keyfi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 13:56

Yenimahalle'de açık havada spor keyfi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi, Yenimahallelilere sporu sevdirmek amacıyla açık havada spor etkinliklerine start veriyor. İlçenin dört bir köşesine tam teşekküllü spor kompleksleri kazandırarak ilçe halkının sporla sağlıklı kalmasını sağlayan Yenimahalle Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte spor aktivitelerini salonlardan dışarı taşıyor.
DANS ET ZAYIFLA
Amatör spor kulüplerinin olduğu kadar tüm Yenimahalle halkının spor yapma alanı olan Hasan Doğan Stadı'nda yaz sezonu boyunca birbirinden eğlenceli spor aktiviteleri yapılacak. Spor salonlarında yapılan zumba, aerobik, pilates gibi sporlar Hasan Doğan Stadı'na taşınacak. Son zamanlarda trend olan ve eğlenceli zayıflama yöntemi olarak bilinen Zumba dansı açık havada daha bir keyifli olacak. Sağlıklı kilo verme yönetimlerinden biri olan zumbayla Yenimahalleliler, hayatlarına ayrı bir ritim ve enerji katacak.
Yenimahalleliler güne zinde başlayacak
Zumba'yı çok yorucu bulanlarsa Hasan Doğan Stadı'nda aerobik ve pilates de yapabilecek. Tüm Yenimahalle halkının katılabileceği açık havada spor etkinliklerinde vatandaşlar, eğlenerek spor yapmanın keyfine varacak. 2 Mayıs Salı günü uzman hocaların eşliğinde başlayacak sabah sporları, hafta içi her sabah 08.00-08.45 arasında gerçekleşecek.  Bu sayede vatandaşlar güne zinde başlama fırsatı bulacak.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!