Yenilenen Gençler santrada

Güncelleme Tarihi:

Yenilenen Gençler santrada
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2012 02:29

Ankaragücü’nün bir alt lige düşmesiyle, Başkent’i Süper Ligde temsil eden tek takım olan Gençlerbirliği’nde hedef, sezona galibiyetle başlamak.

Haberin Devamı

Soner, Tum, Yasin, Mehmet Akgün ve Murat Duruer gibi isimler ile yollarını ayıran, Tosiç, Lekiç, Jimmy Durmaz ve Mehmet Kara gibi oyuncularla kadrosunu güçlendiren Başkent temsilcisi, taraftarına bayram hediyesi vermeyi amaçlıyor.
 

Sezonun ilk hafta maçında Medical Park Antalyaspor’u ağırlayacak olan Gençlerbirliği, yenilenen kadrosu ile galibiyete ulaşıp, taraftarına bayram hediyesi vermeyi hedefliyor.
Ankaragücü’nün TFF Birinci Lige inmesinin ardından Başkent’i Spor Toto Süper Ligde temsil eden tek takım olma özelliğini taşıyan kırmızı-siyahlılar, TSYD Ankara Şubesi’nce düzenlenen turnuvada kupayı kazanmış olmanın moraliyle, sezona iyi bir başlangıç yapmayı amaçlıyor.
Geçen sezonki ekipten; Herve Tum, Soner Aydoğdu, Yasin Öztekin, Murat Duruer, Burak Özsaraç, Mehmet Akgün ve Emre Aygün gibi isimlerle yolları ayıran Başkent temsilcisi, Dejan Lekiç, Dusco Tosiç, Jimmy Durmaz, Mehmet Kara, İlkay Durmuş, Okay Köse ve Serkan Kurtuluş gibi oyuncularla kadrosunu güçlendirip, büyük ölçüde yenilendi.

Haberin Devamı

Ciddi sınav dönemi başlıyor

Başkent temsilcisinin Teknik Direktörü Fuat Çapa, hem yurt içinde hem de yurt dışındaki kamplarda sezona en hazır şekilde girmek için çalıştıklarını belirterek, “Oynadığımız hazırlık maçlarında eksiklerimizi görmeye ve gidermeye çalıştık. TSYD Kupası’nı kazanmış olmamız bize moral verdi. Şimdi ciddi sınavların olduğu dönem başlıyor” diye konuştu.
Yeni transferlerle daha farklı bir ekip olduklarını vurgulayan Çapa, şunları söyledi:
“Sezonun ilk maçları her takım için zordur. Antalyaspor da çok önemli bir revizyon geçirdi. Ligin en fazla transfer yapan ekiplerinden biri oldu. Onların da hedefi lige galibiyetle başlamak olacaktır. Biz saha ve seyirci avantajımızı lehimize çevirmeye çalışacağız. Tribüne gelen taraftarlara keyifli bir mücadele izletmeyi ve alacağımız 3 puanla onları sevindirmeyi hedefliyoruz.”
19 Mayıs Stadı’nda bugün saat 19.30’da başlayacak karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!