Yenidoğan Camii'nde Kuran ziyafeti

Güncelleme Tarihi:

Yenidoğan Camiinde Kuran ziyafeti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 12:04

Yenidoğan Camii'nde Kuran ziyafeti

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'da Ramazan ayının her günü farklı camilerde Kuran ziyafeti programı veren İlkadım Belediyesinin 24'üncü gününki adresi Yenidoğan Camii oldu.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un her akşam farklı bir camide gerçekleştirdiği Gönül Sohbetleri Programına AK Parti Milletvekili Adayı Bekir Keleş, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Yenidoğan Camiinde, Teravih Namazı çıkışı vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tok, "Bin aydan daha hayırlı kadir gecesine sağlık sıhhat ve afiyet içerisinde ulaşmayı daha sonrasında da cenabı hak Ramazan Bayramına bizleri ulaştırmayı nasip etsin" dedi. Teravih çıkışı İlkadım Belediyesi tarafından ikram edilen çay ve lokmalar eşliğinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tok  "Ülkemizde huzur ve güven içerisinde oruçlarımızı tutuyoruz, iftarlarımızı açıyoruz, teravih namazlarına gidiyoruz ve sahurlarımıza kalkıyoruz. Onun için ne kadar şükretsek azdır diye düşünüyorum. Çünkü hemen yanı başımızdaki İslam ülkelerine ve orta doğuda ki ülkelere baktığımızda oralarda kan var, gözyaşı var, açlık var, sefalet var ve katliamlar var. Bundan ötürü ülkemizde huzur ve istikrar ortamına şükretmeli ve birlik beraberliğimizi kollamayız. Bu huzur ve istikrar ortamı da bizlerin vatandaşlarımıza daha güzel projeler sunmamıza olanak sağlıyor" diyerek sözlerine şöyle devam etti:
"Pazarı Pazartesiye bağlayan gece Kadir Gecesini idrak edeceğiz. Bunun içinde çok güzel bir program hazırladık. Cumhuriyet Meydanı'nda, çifte ezan enderun teravih, Kuran ziyafeti ilahiler ve sakal-ı şerifinde ziyarete açılacağı, Dualarla ihya edeceğimiz ve çeşitli ikramlarımızın olacağı, 'Seccadenle Gel' teravih namazı ve kadir gecesi özel programına tüm halkımızı şimdiden davet ediyorum."
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un konuşmasının ardında söz alan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş "20 senedir Başbakanlıkta bürokrat olarak çalışmaktaydım. 20 yıllık deneyimimizi ve oluşan bürokratik çevremizi bundan sonrada inşallah siz değerli hemşerilerimize aşkla ve coşkuyla hizmet olarak sunmak istiyorum. Şuan hızlı bir şekilde seçim sürecine girdik. Bizlerde vekil adayı olarak her gün farlı ilçelerimizde, mahallelerimizde siz değerli hemşerilerimizle tanışıyor, sohbet ediyor ve seçim sürecini anlatıyoruz. 24 Haziran seçimleri için şimdiden dualarınız ve desteklerinizi istiyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!