Yeniden evleniyorlar

Merhum Kadir Has’ın manevi oğlu, Kadir Has Vakfı Başkanı Can Has ile 14 yıllık eşi Ahu Has’ın boşanacakları defalarca yazılmıştı.

Haberin Devamı

Önceki gün bir meslektaşım, çiftin bu ay içinde tek celsede boşandığını ve her ikisinin de yeni bir hayata başladıklarını yazdı. O meslektaşımın her zamanki gibi kendi haberini aynı sütunlarda ‘düzeltme’sini beklemeden, işin doğrusunu ben yazayım. Has çifti yeni değil, bundan tam bir yıl önce, 2010’un aralık ayında boşandı. Buna rağmen ayrılmadılar. Hatta haftanın iki-üç günü birlikte kalıp çocuklarıyla ilgileniyorlar, birlikte tatile çıkıyorlar. Bu arada Can Has’la konuştum, “Yakında Ahu Hanım’la yeniden evleneceğiz” dedi. Ahu Hanım’ı da aradım o da nikah kıyılacağını doğruladı.

2012’ye merhaba

Party Kids’in sahibi Sitare Akdilek, bugün  Marmara Forum’da vereceği partiyle “2011’e elveda, 2012’ye merhaba” diyor. Ünlü anneler ve çocuklarının katılımıyla düzenlenecek partiye, Kerem Görsev Trio, Walt Disney ve yılbaşı şarkılarıyla renk katacak.

Haberin Devamı

10 yaşında

İstanbul gece hayatının popüler mekânlarından Ortaköy Anjelique, 10’uncu yaşını görkemli bir davetle kutladı. Geceye iş, sanat, spor ve moda dünyasından seçkin isimler katıldı. Anjelique DJ’lerinin müzikleriyle keyifli bir gece yaşayan konuklar, Absolut Elyx ile hazırlanan birbirinden lezzetli kokteylleri yudumladı.

İlişkilerini ilan ettiler

Moda tasarımcısı Zeynep Tosun, ilk mağazasını Akmerkez’de açtı. Tosun’un 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu da tanıttığı açılış davetine katılanlar arasında, Sinan Dereli ile Bettina Machler de vardı. Bir süredir aşk yaşayan ikili, ilk kez birlikte ortaya çıkarak ilişkilerini ilan etti...

Yazarın Tüm Yazıları