GeriSeyahat Yeni yıla şık girin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Yeni yıla şık girin

Yeni yıla şık girin

Marks & Spencer'ın yılbaşı gecesi için hazırlanan şık kıyafetleri arasında sırt dekoltesi olan metalik tonlardaki elbiseler, askılı kadife elbiseler, dantel etek ve bluz takımlar ile bunları tamamlayan gece çantaları ve ince atkılı topuklu ayakkabılar ön plana çıkıyor. Marks & Spencer 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyası çerçevesinde çeşitli alışveriş tutarlarına hediye çekleri ve 350 milyon TL'lik alışverişe British Airways ile Londra'ya uçak bileti vermeye devam ediyor.

İç güzellik

Her yıl yarattığı yeni koleksiyonlarla dünya iç giyim modasına yön veren Palmers; Nişantaşı'ndaki yeni mağazasında lingerie, underwear, body, nightwear ve hosiery tasarımlarından oluşan '98 Sonbahar Kış Koleksiyonu'nu iç giyimine önem verenlerin beğenisine sunuyor.

Her bütçeye göre

Gömlekten kravata, parfümden muma kadar her zevke hitap edebilecek ürünlerin bulunduğu ‘‘Beymen Hediye Kataloğu’’ sevdikleriniz için uygun hediyeye ulaşmanızı sağlıyor. Her bütçeye göre bir ürünün bulunduğu katalogda gümüş kadehlere ve kaşmir kazaklara kadar pekçok değerli hediyenin yanında, kısıtlı bütçeler için çorap, saç tokası ve anahtarlık gibi şık ürünleri de bulmak mümkün.

Kurabiye canavarlarına

The Marmara İstanbul, pasta şefi Halil Kaya tarafından hazırlanan zencefilli ev şeklindeki kurabiyelerini, geleneksel Noel keklerini, Noel Baba, kardan adam ve yılbaşı çanı şeklindeki çikolata ve bisküvilerini, kestaneli çikolatası ‘‘Marron de quize’’i, Cafe Marmara Taksim ve Suadiye'de isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

Tropik tatlar

Dardanel kış aylarının soğuk günlerinde yazın sıcaklığını tropik meyvelerden hazırladığı meyve kokteyli ile sofralara taşıyor. Ananas, kırmızı papaya, guava ve muz gibi tropik meyvelerden hazırlanan meyve kokteyli tek başına kullanılabileceği gibi, dondurmalara, kuplara, pastalara da lezzet katıyor.

Camel indirimi

Outdoor giysilerinin markası Camel Trophy, tekstil ürünlerinde yüzde 30'dan başlayan indirimle yeni yılı karşılıyor. Pantolon, gömlek, kazak, polar ve montlarıyla ömür boyu kaliteyi sunan Camel Trophy Adventure Wear yaşamın içindeki herşeyi müşterileriyle paylaşıyor.

Dünyanın tüm dağları

Keyifli bir tatil için Avrupa'nın, Amerika'nın ya da Japonya'nın dağlarındaki 26 kayak merkezi sizleri bekliyor. Club Med'in ‘‘tek fiyat’’ konseptinin içinde tam pansiyon yemek, tüm spor ve eğlenceler dahil. Cezbedici pistler, yeni başlayanlara ve her yaş grubuna ayrı kayak okulları, küçük çocuklar için mini club tatilinizi tamamlayanlar arasında yer alıyor.

21. yüzyılın saati

Saat & Saat firmasının distribütörlüğünde Türkiye'ye gelen Esprit 1999 koleksiyonu her yaştan kullanıcının yaşam stiline uygun seçenekler sunuyor. Esprit'nin tüm modelleri metal kasa, mineral cam, paslanmaz çelik ve 30 metreye kadar su geçirmezlik özelliklerine sahip.

Sindirella pabuçları

Bambi Collection çivi topuklu, metal ve cam topuklu ayakkabılarıyla yılbaşı gecesi giyeceğiniz abiye kıyafetleri tamamlayacak sayısız model seçenekleri sunuyor. Üstelik 200 milyonun üzerinde alışveriş yapanlara renkli şişeler de armağan ediyor.

Hediyeye, artı hediye

Ev+ müşterilerini, yılbaşı alışverişinin stres ve yorgunluğundan kurtarmak amacıyla farklı kolaylıklar sunuyor. Firmalarınız için yapacağınız toplu alışverişlerinizde Ev+'nın indirim süprizlerinden yararlanabilirsiniz. Yaptığınız her 10 milyon liralık alışveriş için de yılbaşı için özel hazırlanmış hediyenizi almayı da unutmamalısınız. Ev+ özel süprizleriniz için 30 Aralık'a kadar hizmet veriyor.

Kişiye özel

Her zevke ve bütçeye hitap eden Bahçeşehir Step Home, geniş ürün yelpazesiyle beğeni topluyor. Kişiye özel parçaların da bulunduğu hediyelerin fiyatları 500 bin ile 400 milyon TL arasında değişiyor. Yeni yıl hediyesi arayanlara geniş seçenekler sunuluyor.

Sihirli demlik

Tefal ‘‘Magic Tea’’ çay makinesi ve ‘‘Vitesse’’ su ısıtıcısından oluşan ‘‘Perfect Set’’ pratikliği, kalitesi, şık dizaynı ve İngiliz yeşili rengi ile yılbaşı kutlaması için ideal. Kablosuz ve sağlıklı cam hazneli Magic Tea çay makinesi sadece çay değil ıhlamur, adaçayı ya da bitki çayları için de kullanılıyor.

False